STEENGOEDCOACHEN

Coachen, Training & Advies 
   voor o.a. ADHD, ADD & ASS  NLP introductie

 

‘Als u slechts tien seconden de tijd hebt, lees dan dit’

 

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een model voor doelgerichte verandering, waarin de innerlijke beleving en het overdraagbaar maken van bijzondere menselijke vermogens centraal staan. Oftewel, werken aan persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie.

 

 

‘Hebt u vier minuten tijd, lees dan deze samenvatting’

 

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) heeft zijn wortels in de psychotherapie. Het wordt gebruikt door coaches, trainers, leraren, managers, adviseurs, artsen en andere beroepsgroepen.

 

NLP heeft een wisselwerking tussen drie elementen:

1. Een methode die de subjectieve ervaring onderzoekt; d.w.z. dat het structuren (elementen en verbanden) in onze beleving opspoort.

2. Een methode om te modelleren, d.w.z. een manier om menselijke vermogens overdraagbaar te maken met behulp van psychologische veranderingstechnieken.

3. Een communicatietechnologie, d.w.z. een manier om harmonieuze relaties op te bouwen en de communicatie – binnen en tussen mensen – te verhelderen en te versterken.

NLP ontstond in de jaren ’70, toen Richard Bandler en John Grinder enkele uitzonderlijk effectieve psychotherapeuten bestudeerden en hun vaardigheden overdraagbaar(der) maakten. Na de jaren ’70 breidde NLP zich snel en gevarieerd uit. Er werden NLP-technieken ontwikkeld voor het bedrijfsleven, de gezondheidszorg en het onderwijs.

 

 

 

 

Praktische info:

Introductie avonden worden op verschillende data gegeven. Kosten zijn 10 euro per persoon.

max.deelname per avond: 20 personen. (aanmelden via de mail wordt aanbevolen om teleurstelling te voorkomen)