STEENGOEDCOACHEN

Coachen, Training & Advies 
   voor o.a. ADHD, ADD & ASS  

Sinds 2006 heb ik een eigen ADHD coach praktijk waar ik werk met mensen die soms hinder ondervinden van een aantal ADHD gerelateerde kenmerken.

Zelf ben ik op latere leeftijd gediagnosticeerd en hierna had ik nog maar één missie…anderen  helpen, die ook problemen hebben met het combineren van hun leven met ADHD-kenmerken.

Door de film `the Wizard of Oz', welke op mij als kind al een grote indruk had gemaakt, zag ik mijzelf als Dorothy.  ... "Just follow the Yellow Brick Road!"      Steengoed  vond ik deze film!


Op welke wijze ik mij heb ontwikkeld als mens, coach en trainer?

Door het volgen van verschillende opleidingen heb ik een gedegen (medische) ondergrond gelegd. Hierop aansluitend ben ik verschillende NLP  opleidingen gaan volgen waardoor ik een enorme groei doormaakte. Door NLP  technieken mezelf eigen te maken en toe te passen heb ik met herontdekte krachten nieuwe paden gemaakt waardoor er andere patronen ontstaan. 


Laatst keek ik opnieuw naar de film The Wizard of Oz .

Ik zag de film nu door de ogen van een volwassen vrouw, met haar handtas vol met kennis en mogelijkheden om nieuwe paden (patronen) te ontdekken.  Ik heb nu alle hulpbronnen in me om obstakels op mijn pad te kunnen vereffenen.       

 I am Home,     Gerda Zonneveld