STEENGOEDCOACHEN

Coachen, Training & Advies 
   voor o.a. ADHD, ADD & ASS  


ADHD IntroductieADHD gaat niet alleen over ‘stuiterende’ kinderen. Het gaat over kinderen, tieners, pubers, volwassenen en ouderen. Sommige volwassenen en zelfs pubers/tieners hebben mogelijk het ‘lastige’ gedrag afgeleerd in de loop der tijd maar daarmee is de ADHD niet weg en loop je waarschijnlijk nog steeds met een vol hoofd rond.

Kortom, ben je op zoek uitbreiding van je mogelijkheden? Heb je een ‘vol of lastig hoofd’? Loop je soms even vast?

Kom langs en laat je inspireren!

Je bent van harte welkom!


Deze informatieve avond+ is voor iedereen die zich herkent in ADHD en ADD, met of zonder diagnose, en op een positieve manier aan de slag wil gaan met zichzelf. Ook ouders en partners van mensen met ADHD of ADD kunnen tegen uitdagingen aanlopen, dus ook zij zijn van harte welkom. Je krijgt meer inzicht in ADHD, hoe dit nou bij jou werkt en wat jij ermee kunt.

 

Workshop of lezing bij jou

We geven geregeld een workshop of lezing op locatie. Bijvoorbeeld voor een groep professionals (arbeidsdeskundigen, SPV-ers, psychologen, huisartsen etc.). Maar ook kun je ons vragen voor een training voor leerkrachten, workshops voor ouders of een pubertraining in jouw organisatie. Oftewel als het iets met ADHD/ADD te maken heeft, dan denken we mee en in mogelijkheden.

 

Praktische info:

Introductie avonden worden op verschillende data gegeven.  Kosten zijn 10 euro per persoon.

maximale deelname : 15 personen
(Aanmelden via de mail wordt aanbevolen om teleurstelling te voorkomen)