STEENGOEDCOACHEN

Coachen, Training & Advies 
   voor o.a. ADHD, ADD & ASS  

Gratis informatie avonden:
NLP Introductie

Heb je last van dat je blijft doen, wat je altijd deed, ook al weet je dat dat niet werkt? Kom langs en ontdek zelf of NLP techniek je zou kunnen laten inzien hoe je dit kunt veranderen.


NLP & ADHD, Hoe doe je nou ADHD?

Je bent er 1, of je kent er 1!...

Iedereen kent wel iemand in zijn/haar omgeving met kenmerken van o.a. ADHD, en dan opeens hoor je dat jij die iemand bent. Allemaal prima, maar hoe doe je nou ADHD?...Wil je het ècht weten? Kom langs!

opgave voor gratis deelname aan de informatieavonden graag via de mail [email protected]TRAININGS AANBOD: 


NLP Basistraining

Met deze specifieke NLP basis training ga je in vijf dagen aan de slag met de Basis principes van NLP. Op een speelse en tegelijk serieuze manier krijg je een duidelijk inzicht in de toepassingsmogelijkheden van NLP.

De heldere uitleg, ondersteund met demonstraties en videobeelden, stellen je in staat gemakkelijk zelf aan de slag te gaan met allerlei technieken en modellen die belangrijke veranderingen kunnen bewerkstelligen en vrijwel meteen zichtbare resultaten opleveren. Je wordt uitgedaagd oude vertrouwde patronen te onderzoeken en te vergelijken met nieuwe mogelijkheden. Ontdekken wat voor jou het best mogelijke is. Door deze training zal je beter in staat zijn processen bij jezelf en anderen in gang te zetten. Of het nu gaat om cliënten, collega’s, medewerkers of een team, als coach, begeleider, trainer, leraar of manager, je zult ervaren dat je beter toegerust bent en beter voorbereid op lastige situaties.


Je leert in deze 5  dagen o.a.:

◾Heel gedetailleerd minimale non-verbale signalen te observeren om je communicatie nog specifieker af te kunnen stemmen. We noemen dit kalibreren.

◾Hoe je een sfeer van vertrouwen, betrokkenheid en competentie kunt ontwikkelen, zodat je gesprekspartner de bereidheid heeft met je mee te gaan. De NLP-technieken hierbij zijn rapport / volgen en leiden.

◾Het verschil kennen tussen “ik zou graag willen” en “ik weet wat ik wil” en hoe dat te realiseren is binnen voor je verantwoorde grenzen. Hierbij maken we gebruik van het SMART Outcome model.

◾Het ontdekken en benutten van het werken met sub-modaliteiten maakt dat je je eigen regisseur wordt en dus niet langer overgeleverd zult zijn aan allerlei wisselende stemmingen-

◾Bewust te worden van je houding en de effecten daarvan op je stemming. Je excellente fysiologie geeft je kracht en zelfvertrouwen.NLP & AD(H)D = N GOED IDEE!
ON-BEPERKT STUDEREN MET O.A. ADHD, ADD EN/OF ASS (of kenmerken hiervan)

2-daagse training

Tijdens deze training worden geen tips & tricks gegeven over hoe te plannen en organiseren, maar naar welke NLP technieken men zich "eigen" zou kunnen maken om de gekozen leerrichting met plezier en energie af te ronden.


NLP COACHING

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding waarbij je samen met mij werkt aan een persoonlijk doel of probleem. Je wordt geconfronteerd met je eigen gedrag, geprikkeld en uitgedaagd. Coaching helpt je om stil te staan bij vragen als: wie ben ik? Wat wil ik? Wat zijn mijn wensen en dromen?

Daarnaast kunnen er vragen aan de orde komen, zoals:
Waarom voel ik me soms zo onzeker?
Wat geeft energie en wat kost energie?
Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe kan ik die optimaal inzetten?
Hoe krijg ik een goede balans tussen werk en privé
Welke richting wil ik op met mijn leven?
Waar word ik door geïnspireerd?
Hoe kan ik beter grenzen stellen?
Waarom lukt het niet om bepaalde doelstellingen te bereiken?


In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je  vertellen wat je met coach sessies wilt bereiken en welke doelen je hebt

 


 


Werktijden :

 avond of dagdeel duurt 3,5 uur

1 dag duurt van 09.30 uur tot 17.00 uur

*bij 1 dagdeel is thee/koffie bij de prijs inbegrepen.

* bij 1 dag is er thee/koffie en een heerlijke lunch bij de prijs inbegrepen.